Η εταιρεία ΜΑΡΙΝΤΕΡ είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας IKUSI για τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών δρομολογίων σε εκτεταμένες εγκαταστάσεις όπως είναι τα κτήρια επιβατών Αερολιμένων, Σιδηροδρόμων, Λιμένων, Metro, Λεωφορείων.

Η IKUSI είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τα συστήματα και τις επιτυχημένες εγκαταστάσεις με ολοκλήρωση συστημάτων οπτικών αγγελιών, μεγαφωνικών συστημάτων, αυτόματων ανακοινώσεων, κεντρικών ωρολογίων, συστημάτων ασφαλείας, κέντρων ελέγχου και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.

Η IKUSI με συστήματα εγκατεστημένα σε όλες τις ηπείρους διαθέτει κέντρα υποστήριξης εικοσιτετράωρης λειτουργίας όλες τις ημέρες.

Ο πίνακας εγκαταστάσεων είναι εντυπωσιακός και περιλαμβάνει όλα τα ήδη συστημάτων και τις κατηγορίες κτηρίων. Ειδικά για τους Αερολιμένες η εμπειρία είναι πλήρης καθώς οι εφαρμογές της IKUSI έχουν υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία τόσο με την ΥΠΑ Ισπανίας αρχικά όσο και με τις Υπηρεσίες άλλων χωρών.


Στα Συστήματα Οπτικών Αγγελιών η IKUSI χρησιμοποιεί Λογισμικό, Υπολογιστικά συστήματα, δίκτυα και συσκευές απεικόνισης. Για τις συσκευές απεικόνισης χρησιμοποιούνται όλες οι τεχνολογίες όπως CRT, TFT, Plasma, LCD και Projectors ανάλογα με την εφαρμογή. Για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που απαιτείται ο σωστός συνδυασμός κόστους αγοράς, ευκρίνειας, μικρής συντήρησης, μεγάλης διάρκειας ζωής και μικρού όγκου, η IKUSI προτείνει τις οθόνες TFT διαστάσεων 32” format 16:9 ή 40” format 16:9 ή οποιαδήποτε άλλη για ειδικές εφαρμογές. Για χώρους που απαιτείται στιβαρή κατασκευή για συνεχή λειτουργία και μεγάλες διαστάσεις γραμμάτων οι Πίνακες LCD είναι η μόνη επιλογή. Οι οθόνες CRT 28" με οθόνη 4:3 αποτελούν κλασσική λύση με μικρό κόστος.


Η IKUSI πλην των συστημάτων σε χώρους έχει μεγάλη εμπειρία για Συστήματα πληροφοριών μέσα στα οχήματα.

Η IKUSI παρουσιάζει την βασική δομή του συστήματος οπτικών αγγελιών για μια τυπική εφαρμογή μικρού Αερολιμένα με δώδεκα ελεγκτήρια αναχωρήσεων και δυο ταινίες Αφίξεων όπως είναι ο Αερολιμένας Αράξου.
 
Για την IKUSI το σύστημα οπτικών αγγελιών αποτελεί τμήμα του Συστήματος Διαχείρισης Πληροφόρησης Κοινού.


Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην σελίδα μπορεί να τροποποιηθούν σύμφωνα με την εκάστοτε διαθέσιμη τεχνολογία και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Συστήνουμε την επικοινωνία με την ΜΑΡΙΝΤΕΡ σε κάθε περίπτωση συγκεκριμένης εφαρμογής.